Virtuele tours

eye360virtualtour

Met EYE 360° als een onderdeel van onze studio leggen wij u graag meer uit over virtuele rondleidingen.

Wat is het nu precies?

Een virtuele tour is een media presentatie die een locatie of ruimte in de meest realistische vorm weergeeft. In werkelijkheid, wordt u niet ‘gedwongen’ slechts naar één richting te kijken. Wereldwijd kan men binnen kijken op elk moment van de dag. U kijkt naar links, rechts, omhoog of omlaag net alsof u midden in de foto staat! De foto’s worden gemaakt met een speciale 360 graden camera en manueel bewerkt met als resultaat een virtuele tour.

Er zijn vele redenen waarom u een virtuele tour zou moeten hebben. Het toevoegen van EYE 360 ° foto’s en virtuele rondleidingen geeft u een boost van voordelen ten opzichte van de andere concurrenten. U zal onmiddellijk de aandacht van de bezoekers trekken en ervoor zorgen dat uw boodschap een indruk achterlaat!

Bezoekers van een website met een virtuele tour blijven 5x langer op de website.

Mensen zijn geneigd om uw website opnieuw te bezoeken alleen maar om de virtuele effect opnieuw te beleven en te genieten van deze nieuwe techniek. De kans is groot dat bezoekers van uw website de virtuele ervaring zullen door vertellen aan familie en vrienden. Meteen een extra punten voor u!

Op basis van onderzoek van een aantal belangrijke marketing bedrijven, sommen wij graag een enkele voordelen voor u op;

Voordelen voor immokantoren:

 • Potentiële kopers kunnen een onroerend goed in elke hoek gedetailleerder bekijken dan via de traditionele fotografie.
 • Advertenties voorzien van een virtuele tour worden 40% meer bekeken dan een lijst met alleen de traditionele foto’s
 • De potentiële kopers kunnen 24/7 door de woning wandelen.
 • Het helpt kopers de woning te pre-kwalificeren, besparing van tijd voor iedereen.
 • Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 80% van de kopers liever virtuele rondleidingen bekijken bij het zoeken naar een woning. Doordat deze interactief is hebben de kopers de controle over wat ze willen zien in welke richting dan ook.

Voordelen voor vakantiewoningen, Bed and Breakfasts, hotels:

 • Mensen besluiten sneller naar uw hotel / B & B / vakantiehuis te boeken als ze echt virtueel kunnen rond wandelen en zo een duidelijk beeld krijgen.
 • Het is bewezen dat 73% van de mensen die hun vakantieverblijf online zoeken twee of meer websites voor ze een boeking maken.
 • Wanneer u deze potentiële bezoekers voorziet van een goede visualisatie, zullen ze een betere en snellere beslissingen maken bij u te boeken.
 • Online kijkers zijn 98% meer geneigd de accommodatie te boeken als er een virtuele tour of video beschikbaar is.
 • Accommodaties die virtuele rondleidingen op hun website hebben, genereren zo 48% meer boekingen (onderzoek door Best Western).
 • Het World Wide Web is uitgegroeid tot het belangrijkste medium om te reisbestemmingen en producten te zoeken, dus we helpen u bekend te worden op het wereldwijde web.
 • Geschatte ROI (return of investment) voor virtuele rondleidingen ligt op minder dan 4 weken.

Overtuigd? Wij alvast wel!
Chat met ons voor meer informatie om uw virtuele rondleiding te boeken.
virtualtourrestaurant

virtualtourmiami
virtualgardens  virtualtourrooms

virtualtourrealestate

olivegrovetour

virtualtourforests  virtualtourchapels